United Airlines lanceert rechtstreekse lijnverbinding van Newark naar Mallorca

De aanzienlijke investeringen van Palma in Mallorca om zich te herpositioneren als een belangrijke bestemming voor stedentrips hebben het afgelopen decennium een toevloed van toerisme opgeleverd. Het levert de Spaanse stad een non-stop vlucht vanuit de Verenigde Staten op. De luchtvaartmaatschappij United Airlines vliegt naar de  hoofdstad van de Spaanse Balearen. De levendige kosmopolitische stad is het hele jaar een aantrekkelijke bestemming.

United Airlines lanceert rechtstreekse verbinding naar Mallorca

Met een bloeiende eetcultuur, het levendige strandleven en een van ’s werelds meest ontzagwekkende kathedralen is Palma een uiterst boeiende bestemming. Palma heeft een rijke gotische geschiedenis, die teruggaat tot de 13de eeuw, en veel van de gebouwen in de stad behouden hun oorspronkelijke barokke invloed. Honingkleurige steen en middeleeuwse straatjes zorgen voor een ongelooflijk unieke aanblik voor een strandstad. Ondanks het feit dat Palma een historische stad is, heeft het een moderne ziel, met een eindeloze lijst van moderne cultuur, amusement en gastronomie. Inhammen, stranden, kustkliffen en bergketens vormen het landschap van het eiland. Landinwaarts vind je levendige stadjes, toprestaurants en -bars, eigentijdse galeries, luxe winkelboetieks, bruisende versmarkten, opdoemende barokke kerken, en krioelende openbare pleinen.

Op 2 juni inaugureerde United Airlines zijn dienst tussen Newark Liberty International Airport (EWR) en Palma de Mallorca Airport (PMI) met drie wekelijkse vluchten met Boeing 767-300 vliegtuigen met een capaciteit voor 204 passagiers.

Palma is de grootste stad van Spanje’s eilandengroep de Balearen, die ook fantastische bestemmingen als Ibiza, Menorca en Formentera omvat. Als hoofdstad is Palma een stad van moderne, hotelketens als Melia, Iberostar, HM, Riu, en Marriott. In 2023 zullen Palma en Mallorca het tweede Four Seasons verwelkomen dat in Spanje wordt geopend, evenals een Mandarin Oriental.

Laatste Nieuws is powered door: