Hilton opent nieuw hotel Conrad in Los Angeles

Hilton hotel groep kondigt de langverwachte opening aan van het hotel Conrad Los Angeles, het eerste Californische eigendom voor Conrad Hotels & Resorts, een van Hilton’s drie verschillende luxe hotelmerken. Het hotel, met 305 kamers ligt in het hart van The Grand LA, de nieuwste bestemming voor winkelen, dineren, amusement en een eersteklas plek om te wonen in het centrum van Los Angeles.

Hilton opent nieuw hotel Conrad in Los Angeles reserveren

Hilton medewerkers zullen de gasten onderdompelen in de dynamische energie. Het eigentijdse Conrad Los Angeles, ontworpen door de legendarische architect Frank Gehry met interieurontwerp van de wereldberoemde Tara Bernerd & Partners, biedt onderdak aan twee originele eet- en drankconcepten van chef-kok José Andrés en ThinkFoodGroup. De baanbrekende Conrad Spa Los Angeles heeft ongeëvenaard uitzicht op en de nabijheid van enkele van de meest prominente culturele trefpunten van de stad, waaronder de Walt Disney Concert Hall.

De opening van Conrad Los Angeles vestigt een nieuwe categorie van luxe gastvrijheid in downtown LA en nodigt reizigers uit om zich als nooit tevoren onder te dompelen in de kunst- en amusementsgelegenheden van wereldklasse van de buurt.

Gedurfd Hotel Ontwerp

Met de visionaire architectuur van Frank Gehry en het internationaal geprezen interieurontwerp van Tara Bernerd & Partners omarmt Conrad Los Angeles de bruisende creativiteit van downtown LA. De interieurs zijn geïnspireerd op en reageren op de complexiteit van Gehry’s boeiende bouwwerk. De interieurs, die geïnspireerd zijn op de architectuur van het centrum van Los Angeles zelf.

Bij binnenkomst in het hotel voelen de gasten zich thuis in een chique en zeer verleidelijke sfeer. Een golvend plafond in de lobby echoot de ritmes van de gevel van het gebouw en de lijnen vervagen tussen binnen en de groene buitenruimtes met ramen van vloer tot plafond.

Hilton opent nieuw hotel Conrad in LA

De aankomstbar biedt een opvallend stukje geschiedenis, gemaakt van gepolijste en geglazuurde gesmolten lava die 11.000 jaar oud is, en van Ceppo di Gre steen in de lobby uit de steengroeven van het Iseomeer in Lombardije. Een rijk palet van licht linnen, afgewisseld met verfijnd blauw, rijk geweven stoffen en knallen van mosterdgeel vult de brede planken vloeren van bleek eikenhout, gepolijst beton en Ceppo steen aan en contrasteert aangenaam met de vele plantenbakken die overal in de lobby staan.

Overal in de receptie en de lobby is kunst gemaakt in samenwerking met Judith Tatar van Tatar Art Projects, die met prominente plaatselijke kunstenaars als Mimi Jung, Ben Medansky, en Brian Wills werkt. Casper Brindle zet het thema van de Californische cultuur voort met zijn heldere en uitnodigende portaal-glyph schilderijen en kunstenaar Jon Krawczyk brengt zijn beeldhouwwerk tot leven op het evenementengazon van het pand.

Hilton opent nieuw hotel Conrad in Los Angeles

Verbluffende suites hebben een rustgevende mix van brede planken vloeren van bleek eikenhout en muren van natuurlijk linnen, dineren in de kamer, een open garderobe met zitje en spiegel, een L-vormige sofa, en een gepersonaliseerde minibar. De accommodaties variëren van standaard gastenkamers tot presidentiële suites, die zo ontworpen zijn dat ze aanvoelen als een persoonlijk penthouse appartement in LA.

 

De Grand Avenue Suite is de ultieme uiting van luxe, met een privé terras met ongeëvenaard uitzicht over de stad, samen met een eetkamer met eettafel voor zes personen, een formele woonkamer met ingebouwde bar, een ruime hoofdslaapkamer met een vijfdelige badkamer en inloopkast, alles ontworpen door Tara Bernerd & Partners om de elegantie van een modernistische woning uit het midden van de 20e eeuw te tonen.

Laatste Nieuws is powered door: